Apartmanımıza fiber kablo çekilme işi başladı.Doğalgaz gibi ücret alınmıyor.Başvuru yaptım gelişmeleri bekliyorum.
![]() |
![]() |
Apartmanımıza fiber kablo çekilme işi başladı.Doğalgaz gibi ücret alınmıyor.Başvuru yaptım gelişmeleri bekliyorum.
YARDIM - Adil Kullanım Koşulları
Turkcell Superonline Adil Kullanım Koşulları Nedir?
- Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
- Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.
- Turkcell Superonline bireysel hizmetleri, hizmetin verildiği adres dışında kullanılamaz.
- Turkcell Superonline internet erişim hizmeti paylaştırılamaz. Hizmetin paylaştırılması, yeniden dağıtılması, hizmetin amacına uygun kullanılmaması gibi nedenlerle oluşabilecek performans kaybından ve/veya yasal yükümlülüklerden Turkcell Superonline sorumlu tutulamaz.
- Turkcell Superonline bir hizmetin satışını bir kampanyaya ve ilgili kampanyanın koşullarına bağlamış olabilir. Bu koşullar altında kullanıcı ilgili kampanya koşullarına uymayı kabul ve beyan ederek söz konusu kampanyadan ve ilgili hizmetten yararlanır.
- Turkcell Superonline’in sağladığı hizmetler Adil Kullanım Koşullarına tabii olabilir. Adil Kullanım Koşulları, Turkcell Superonline tarafından sağlanan hizmetin limitsiz internet erişimi, limitsiz ve yön bağımsız telefon hizmeti ve Turkcell Superonline tarafından sunulan her tür diğer hizmetler için belirlenmiş olabilir.
- Bir ürün, hizmet ya da kampanyada Adil Kullanım Koşulları uygulaması var ise; Turkcell Superonline, ilgili ürün, hizmet ve kampanya için Adil Kullanım Koşullarını kampanya koşulları içinde yayınlar.
- Adil Kullanım Koşulları her bir hizmet için Turkcell Superonline tarafından belirlenir. Adil Kullanım Koşulları, söz konusu hizmetin türü ve amacı dışında, diğer kullanıcıların haklarına ve aldıkları hizmetin içerik ya da kalitesine etki edecek şekilde her turlu nitel ve nicel durum ile kullanılmasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur.
- Turkcell Superonline tarafından belirlenen Adil Kullanım Koşulları’na uyulmaması halinde, Turkcell Superonline ilgili internet erişim hizmetinin hız, kota ve limitinde, telefon hizmetlerinin süre, yön ve ücretlendirme periyodunda değişiklik yapma; hizmeti kısmen ya da tamamen engelleme, durdurma veya sınırlandırma hakkını saklı tutar.
- Turkcell Superonline Hizmet Kullanım Koşulları, ilgili hizmetler için düzenlenmiş sözleşmelerin ve kampanya koşullarının ayrılmaz bir parçasıdır.
- 12 Eylül 2011 öncesinde abone müşterilerimiz için:
- 10 Mbps hız için aylık Hız Alanı 50 GB,
- 20 Mbps hız için aylık Hız Alanı 100 GB,
- 50 Mbps hız için aylık Hız Alanı 250 GB,
- 100 Mbps hız için aylık Hız Alanı 500 GB.
download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Hız Alanı uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
12 eylül 2011 sonrasında abone olan abonelerimiz için belirlenen Hız alanları tablodaki gibidir.
Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulaması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
Bu tarihten önce abone olup 15 mart 2010 tarihinden sonra kampanya değişikliği gerçekleştiren aboneler Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulamasına dahil edilirler.
Hız Hız Alanı / Download Hız Alanı / Upload 100 Mbps 500 GB 50 GB 100 Mbps 250 GB 50 GB 100 Mbps 100 GB 50 GB 50 Mbps 250 GB 50 GB 50 Mbps 100 GB 50 GB 20 Mbps 100 GB 50 GB 20 Mbps 50 GB 50 GB 20 Mbps 25 GB 25 GB
Hız Alanı tercih ettiğiniz Fiber İnternet paketinizin belirlenmiş kotasının aşımı durumunda hızınızın download 1024K, upload 256K olarak farklılaştırılmasıdır. Hız alanı içinde belirlenen kotanın aşılması durumunda kota aşım ücreti yansıtılmayacak ve abonenin internet kullanımı devam edecektir.
Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uyguluması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
![]()
"Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana
![]()
benim hızıda 0.2 mb düşürdüler.adil kota diye saçmalık çıkarmışlar.
torrent kullanıyordum.
not torrenttden indirdiklerinizi silmezseniz aynı zamanda upload yapıyor.benim indrime 25 gb upload 53 gb olmuş bu yüzden hızı çok düşürdüler.
![]()
"Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana
![]()
Bugün aradılar yıl sonuna kadar bağlantı yapılacakmış.Yazdıklarını dikkate alacağım.
Alt yapı TTNET in olduktan sonra yapacakları herşey reklamdan öte gidemez, ttnet den vazgeçmemek gerek diye düşünüyorum.
Üstadım doğru söylüyorsun.Oğlumun Kasım ayı uploadı 390 gb,Aralık ayı 280 gb küsur bu durumda hız da düşürülünce online film de izlenemez.Ayrıca bugün cebime gelen tele sekreter bilgilerine göre para iadesi yapıcakmış ttnet.Siteye girdim ve alttaki görüntüleri veriyorum:
ttnet-1.JPG
ttnet-2.JPG
70._ TL iade bekliyorum![]()
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 05-01-2012 20:14
Az önce ttnet'den aradılar Şubat ayında sözleşmem bitiyordu ya 1 ay bedava kullanım verdiler![]()
apartmana fiber hattı bağlanmasına rağmen 2 aydır bu hattı aktif edemediler, bu yüzden abone olamıyoruz
apartmana alt yapıya ait ilk işlem 2 sene önce yapılmıştı ...
Superonline gerçekten süper bir firma .... ama süper yavaşşşşş
resimler tma görünmüyor
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 11.10.2011 tarihli 2011/DK-14/516 sayılı kararı gereğince yapılacak ücret iadeleri
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 11.10.2011 tarihli 2011/DK-14/516 sayılı kararı gereğince, 06.01.2010-31.12.2010 tarihleri arasında düzenlenen 6 ay indirimli toplam 24 ay taahhütlü Hoşgeldin 9,99 Kampanyası'ndan NETLİMİTSİZ, 1LİMİTSİZ, 2LİMİTSİZ,4LİMİTSİZ veya 8LİMİTSİZ paketleriyle, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden veya TTNET tarafından aranarak yararlanmış mevcut müşterilere ücret iadesi yapılacaktır. Yapılacak iade, belirtilen internet paketlerinin kampanya indirim döneminden sonraki standart yürürlükteki ücretinde 01.01.2011 tarihinden sonra yapılan değişiklikten kaynaklanmakta olup, yeni paket ücreti ile bu abonelere belirtilen ücret farkı taahhütlü kullanım süresi dikkate alınarak iade edilecektir. Müşterinin mevcut durumuna göre iade şekli aşağıda belirtilmiştir.
Kampanya Taahhüdü Devam Eden Mevcut Müşteriler için iade şekli,
Taahhüdü devam eden müşteriler için belirlenen iade tutarları, Ocak 2012 faturasından düşülecektir. Müşterinin, Ocak ayı fatura tutarının, düşüm yapılacak tutardan daha düşük olması durumunda fatura düzenlenmeyecektir. Ayrıca yapılan düzenleme ile müşteri, 01.01.2011 tarihinden sonra paket değişikliği yapmamış ise taahhüt süresi boyunca internet paketinin aylık ücreti aşağıdaki şekilde olacaktır;
NETLİMİTSİZ 49 TL
1 LİMİTSİZ 45,31TL
2 LİMİTSİZ 63,81 TL
4 LİMİTSİZ 82,32 TL
8 LİMİTSİZ 99 TL
01.01.2011 Tarihinden sonra Kampanya Taahhüdünü veya Aboneliğini İptal Eden Müşteriler için iade şekli,
01.01.2011 tarihinden sonra kampanyasını veya aboneliğini iptal eden müşteriler için belirlenen iade tutarları en yakın Türk Telekom Ofisi'den alınabilir. İade tutarı almak için hat sahibinin veya vekilinin başvurması gerekmektedir.
TTNET aboneliğini iptal eden Tüzel aboneler için ilgili fatura düzeltme işleminin yapılabilmesi için, iade faturası düzenleyip TTNET A.Ş adına gönderilmesi gerekmektedir. İade faturası tarafımıza ulaştığında fatura tutarı düzeltilecektir.
Bu durumda ttnet'e devam![]()
Apartmanımızda herşey tamam.Bugün telefonla aradılar ancak 20 MB pakette 100 GB dolunca hız 1 MB düşüyor dediğimizde size dönüş yapacağız dediler bekliyoruz.
Aradılar ama sorularımıza tatmin edici yanıt veremiyorlar.İlgilenen üyelerimiz varsa acele etmesinler lütfen.100 GB'ı duyunca şaşırıyorlar.TTNET Kasım-Ocak ortalamamız yaklaşık 180 GB
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 09-02-2012 17:19
Arayan arayana;doping net 1 yıl digitürk "çanak+cihaz+kurulum" bedava ayda 52 TL ama alt yapı kotayı sorunca 25 GB bize gelmez,D-Smart 2 yıl ücretsiz alt yapı belli değil dikkat ediniz sülük gibi yapışıyorlar.Bakalım ttnet ne sunacak sözleşmemin bitmesine 5 gün kaldı ya radarları açık![]()
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 20-02-2012 16:20
NET Paket'lerde müşteri, internet hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı; ULTRANET Paket'lerde, 16 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Müşterinin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında (Adil kullanım noktaları: NET6, NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ paketleri için 25 GB; NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB; ULTRANET5 ve NETDİSK Hediyeli ULTRANET LİMİTSİZ için 50 GB) internet kullanım hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip eden aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
küçük yazıları biraz büyüteyim dedim
Superonline hizmetlerine geçiş yaptım.Bu gece saat 24'den sonra ttnet sözleşmem iptal olacak,detayları sonra vericem...
Kaynak aynı olduktan sonra fark yaratacak özellik gerekir diye düşünüyorum.
Modem hediye 24 ay ev telefonu devir+50 MB+sınırsız fiber olayı vs.Sözleşme sonuçlarını yazıcam...
http://superonline.net/
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 20-02-2012 19:50
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 20-02-2012 19:59
Her yerde malesef fiber döşenmedi , büyük şehirlerde talepden dolayı çok daha kolay oluyor.
Fiber Master 50 / HIZ ALANI 250 GB Buna üye olduk...
http://www.superonline.net/baglan/fi...ternet/50-mbps
Düzenleyen Bℓυєsмαη : 20-02-2012 20:12
Bu konuda gezinen 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
| Desteklediklerimiz | |
| Onsayfa.Com , cfturkey.com, birbirgidiyor.com, friendworlds.com, MTP Patent ve Marka Tescili, odakuydu | |
Bookmarks