Softcam dosyası;1.mesajda güncellendi.Rai ve Amos seca kodları eklendi.
![]() |
![]() |
Softcam dosyası;1.mesajda güncellendi.Rai ve Amos seca kodları eklendi.
Softcam dosyası;1.mesajda güncellendi.Unitiy Media German Cable eklendi.
emeğinize sağlık teşekkürler
Rica ederim.İyi seyirler.
arkadaşlar bende x dream orion modül var hiç yazılım atmadım. yazılımla hangi knl. izleyebilirim. yardımcı olurmusunuz.
Sevgili mozaik71;1.mesajda yazdığım kanalları izlersiniz.
bluesman ustam öncelikle sağol tşk. ederim. laptop ile yükleme yapabilirmiyim acaba elimde çünkü sadece rs232 kablodan başka bir şey yok.
o zaman dışarıda yükletecegim galiba tşk.
Karar senin.1'ci mesaja resim ve loadırı ekledim.Fiyatı 25 TL civarında:
İncele
sayın bluesman ustam dışarıda yazılım için modülü sorduğumda modülün öldüğünü herhangi bir yazılımla kanal açmadığını söylediler. onun için comport girişli laptop bulup kendim atacağım. modülüm üzerinde 2041 p. yazılım var. siz hangi yazılım atmamı tavsiye edersiniz. ve yazılımda izlemem gerekli yolu tarif edermisiniz.
3200 için link ve resimi 1.ci mesaja ekledim.
slm ustalar bu modulden bendede var ancak benim derdim beleş kanallar değil bu modülle yasal kartları okutabilirmiyiz modul takılabilen serverli cihazımda 2008 . smart kartımı bu modülle çalıştırmak istiyorum uydu kalabalığı olmasın dıye serverli cahazda modül girişide varken olmazmı 3.100 yazılımında olduğu yazılmış bazı yerlerde hangi yöntemle okutabiliriz bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sevgili tetcall;yeni nesil kartlar kendi modülü ile iletişim yaparak çalışmaktadır.Deneyebilirsiniz ama kartın bloke olma olasılığı da var dikkatinize.
AustriaSat cryptoworks kodları 1.mesajda eklendi.Ben çanağı başka bir uyduya çevirdiğim için deneme şansım olmadı.Test eden arkadaşlarımız ltf.sonucu yazınız.
sayın hacam bulsat acılmıyormu ........
Bu konuda gezinen 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
| Desteklediklerimiz | |
| Onsayfa.Com , cfturkey.com, birbirgidiyor.com, friendworlds.com, MTP Patent ve Marka Tescili, odakuydu | |
Bookmarks