sorun ve problem istemiyorsanız PLİ yükleyin
![]() |
![]() |
sorun ve problem istemiyorsanız PLİ yükleyin
gemini 4,60 görüntü kalitesi şu ana kadar gördüğüm en iyi görüntü diyebilirim. bariz fark var. ayrıca ses sorunu cihazdan image den degil.bu pek sorun olmuyor bence.
[B]Image :[/B] [B]PLI[/B]
[B]Versiyon :[/B] [B]JADE2[/B]
[B]Olumlu : KANAL GEÇİŞLERİ MÜKEMMEL, WIKI DE HER TÜRLÜ ÇÖZÜM VAR[/B]... SAYMAKLA BİTMEZ.
[B]Olumsuz : HİÇBİR OLUMSUZ YANINI GÖRMEDİM
[/B]
PLI i 2-3 yıl önce kullanmıştım menülerini pek beğenmemiştim , o günden bu yana değişimler nasıl ?
Belkide gemini menüye alışkanlıktan beğenmemiştim bilemiyorum.
dreammultimedia ile işbirliği içinde olduğundan birçok kullanıcı gemini diyor ama daha stabil çalışan imageler var ama bu cihazın modeline görede değişebiliyor
7020 de 3 yıldır PLI kullanıyorum CCcam sorunsuz olarak çalışıyor menüsü diğer imagelere göre değişik olsada çok stabil ve menüde arka plan taramasını devre dışı bırak seçeneği var bunun sayesinde sildiğiniz kanallar auto geri gelmiyor diğer imagelerde bu özellik yok ayrıca 500 modellerinde diğer imagelerde kullanım sırasında cihaz kilitleniyor ve boot etmiyoryeniden yazılım yüklenmesi gerekiyor PLI de böyle bir şey hiç görmedim
PLI Enigma2 imagelerde aynı başarı sağlıayamadı E2 imageleri iyi değil E2 imageler arasında en sağlıklı çalışanı ve menüsü kolay olan Newnigma imagelerdir
görsellik arıyorsanız Nabilo imageleri deneyiniz ama bundan sonra onlarında işi bitti gibi Nabilo team dağıldı ayrılanlar yeni image çıkartıyorlar
TEKNİK KONULARDA PM ATMAYIN
Dreambox 8000HD , Dreambox 7020 , Dreambox 500 S , İpbox 9000 HDtopfield 3000 cıppro , topfield 5000 cıgoldmaster 80700 dacıp+vall cam , card&programmer
[QUOTE=dispeçer;1924725] 500 modellerinde diğer imagelerde kullanım sırasında cihaz kilitleniyor ve boot etmiyoryeniden yazılım yüklenmesi gerekiyor PLI de böyle bir şey hiç görmedim
[/QUOTE]
Gemini & Nemesis de 500 Cihazlarda Özellikle Cihaz Boot edilemiyor Yeniden Yazılım Atılması Gerekiyor
Ayrıca Ypbr Kullananlar Görüntü Alamiyor İlk Kurulum Esnasında scart Yada yada video coaxsial dan bağlamak gerekiyor
PLI Da Kurulum tamamlanmasının ardından cihaza ilk enerji verildiginde ypbr de siyah ekranla karşılaşılıyor fakat kumanda yön tuşlarıyla ilk ayar bunu aktif ediyor
Şu anda Gemini 4.70 kullanıyorum.DM-500S
Bu konuda gezinen 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
| Desteklediklerimiz | |
| Onsayfa.Com , cfturkey.com, birbirgidiyor.com, friendworlds.com, MTP Patent ve Marka Tescili, odakuydu | |
Bookmarks