Geri Dön   OZMENA FORUM > PC YARDIM > Adsl - Broadband > Genel

Reklamlar

 
 
LinkBack Konu Araçları Görüntüleme Modu
Eski 04-05-2007, 09:52   #1 (permalink)
Member
 
zigana's Avatar
 
Bağlantı Tarihi: Jan 2004
Mesajlar: 2,734
Teşekkür: 25
9 Mesajda 21 Teşekkürü var.
Varsayılan Telekom ADSL'de indirime hazırlanıyor

Telekom ADSL'de indirime hazırlanıyor

Telekom CEO’su Paul Doany, ADSL kullanıcılarına indirim müjdesi verdi. Doany, fiber optik için de 650 milyon dolar harcayacaklarını söyledi 04 Mayıs 2007 09:41 Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px; } #haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px; } #nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer; }

Telekom CEO’su Paul Doany, star ve Kanal 24’ü ziyaretinde ADSL kullanıcılarına indirim müjdesi verdi. Doany, fiber optik için de 650 milyon dolar harcayacaklarını söyledi

TÜRK Telekom CEO’su Paul Doany internet kullanıcılarına müjde verdi. ADSL ücretlerinde indirim yapmaya hazırlandıklarını söyleyen Doany ‘ADSL fiyatları biraz yüksek olabilir. Çünkü daha az insan bundan faydalanıyor. Hizmetten yararlanan insanlar artarsa fiyatlar azalacaktır. İki aşamalı olarak indirim yapacağız. Yüksek 1 ve 2 megabit hatlarda limitsiz hatlarda maliyeti düşürüp fiyatları indirmeye çalışacağız. 350 bin kişiye yaklaşan 256 kilobitlit müşteriler için de güzel haberlerimiz olacak’ dedi.

ADSL’YE AĞIRLIK VERECEK

star Gazetesi ve Kanal 24’ü ziyaret eden Doany Türk Telekom olarak hedeflerinin ADSL gelişimini hızlandırmak olduğunu söyledi. Yılsonu port sayısını 8 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Doany ‘Bu rakam dünyada en yüksek ikinci ya da üçüncü büyüme oranı olacak’ dedi. Ekonomi için çok büyük gelişmeler yapmak istediklerini söyleyen Doany ‘Ayrıca bakır ve fiber optik kablolarla ilgili olarak da 650 milyon dolar yatırım yapacağız’ dedi.

2004’TEN BERİ ZAM YOKTU

TELEKOM’UN yaptığı zamlarla ilgili eleştirileri de yanıtlayan Doany yapılanların maliyetlerin artması nedeniyle zorunlu olduğunu söyledi. Doany ‘Hattınızı ister kullanın ister kullanmayın bize bir maliyeti oluyor. Bazı fiyatları artırmak zorundayız ki bazılarını düşürebilelim’ dedi. Doany yapılan zammın enflasyona etkisinin de söylendiği gibi olmadığını belirtip ‘2004’ten beri Telekom fiyat yükseltmedi’ dedi.

GECE ARAMAK DAHA KÁRLI

YAPILAN artışın tekel olmaktan kaynaklanmadığını söyleyen Doany ‘Maliyetimizin üçte birini oluşturan bu gideri indirmek için ayarlama yapıldı. Maliyeti düşürerek müşterilere ücretsiz kontörler vermek istiyoruz. Tekel olduğumuz için değil mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldık. Zam da yıllık enflasyonun üzerinde olmadı’ dedi. Doany abonelerin konuşma alışkanlıklarını değiştirmeleri ve gün içinde konuşmayı azaltıp gece arama yapmaları halinde çok daha az para ödeyeceklerini söyledi.

‘Türkiye’ye güveniyoruz’

DOANY Türk Telekom’u satın alan Oger Telekom’un Türkiye’nin bulunduğu bölgede büyümek istediğini de belirterek ‘Bazı satın alma proseslerimiz var. 3 proje var. En azından ikisinden olumlu sonuç bekliyoruz. Bizim bu türdeki yatırımlar uzun vadeli yatırımlar. Günlük olaylardan etkilenmeyiz. Türkiye’ye inanıyoruz. Türkiye’nin daha da güçleneceğine dönük inancımız tam’ dedi.
zigana is offline   Alıntı Yaparak Cevap Ver
Tanıtım Linkleri

 
   
 

Bookmarks


Bu Konuyu İzleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görüntüleme Modu