Ozmena Üyeleri Yarışmaya ve DREAMBOX 500S uydu cihazı Kazanmaya Ne Dersiniz....ayrıntılı bilgi Dijital Haber Yorum Sohbet de...

Geri Dön   OZMENA FORUM > HOBİLERİNİZ, MERAK ETTİKLERİNİZ, TERCİHLERİNİZ ve SOSYAL KONULAR > Sosyal Konular > Genel Sohbet

 
 
LinkBack Konu Araçları Görüntüleme Modu
Eski 02-08-2007, 11:41   #1 (permalink)
Member
 
mehmet12611's Avatar
 
Bağlantı Tarihi: Jan 2005
Bölge: (Denizlili) aydındayım
yaş: 25
Mesajlar: 1,018
Teşekkür: 0
0 Mesajda 0 Teşekkürü var.
Varsayılan RTÜK'ten Bülent Ersoy ricası (!)

RTÜK'ten Bülent Ersoy ricası (!)

Bülent Ersoy'un eşi tarafından aldatıldığına yönelik haberler üzerine tepki alan RTÜK, bir bildiri ile medyaya üstü kapalı olarak "bunu artık haber yapmayın" dedi..



01 Ağustos 2007 16:58 İşte RTÜK'ten yapılan açıklama:

Son günlerde, Bülent ERSOY ve Armağan UZUN hakkında yapılan magazin haberleriyle ilgili olarak, RTÜK İletişim Merkezine, RTÜK web sitesine ve çeşitli sivil toplum örgütleri ile vatandaşlardan RTÜK’na yazılı ve sözlü olarak şikayetler yoğunlaşmıştır. Bu şikayetler genel olarak;



  • <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">“BU PROGRAMDA BÜLENT ERSOY’UN ÖZEL HAYATININ GÖSTERİLMESİNDEN DOLAYI ŞİKAYETÇİYİM. BÜLENT ERSOY’UN TELEVİZYONLARA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM. TOPLUMA ÖZELLİKLE DE GENÇLERİMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR.

    <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">KANAL D, ATV, STAR TV’DE SÜREKLİ OLARAK BÜLENT ERSOY’UN EVLİLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİN VERİLMESİNDEN DOLAYI ŞİKAYETÇİYİM. ERKEKTEN KADIN OLAN BİRİSİNİN BU ŞEKİLDE EVLİLİĞİNİN GENÇLERİMİZİ OLUMSUZ BİR ŞEKİLDE ÖZENDİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU KONUYLA İLGİLİ GEREĞİNİ ACİL YAPIN.

    <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">BÜLENT ERSOY’UN SÜREKLİ KANAL KANAL DOLAŞMASINDAN RAHATSIZ OLUYORUM.TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR.BANA BÜLENT ERSOYUN YAŞANTISI AHLAKSIZ GELİYOR. TATİL DÖNEMİ OLDUĞU İÇİNDE ÇOCUKLARIMIZ GEÇ YATIYOR. TELEVİZYON İZLERKEN GÖRÜYORLAR. KÖTÜ ÖRNEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

    <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">BÜLENT ERSOY’UN EVLİLİĞİNİN SÜREKLİ EKRANLARDA OLMASINI İSTEMİYORUM. DEĞERLERİMİZE UYMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. GENÇLERİMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLUŞTURUYOR. TÜRK AİLE YAPISINA UYMAMAKTA.

    <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">BÜLENT ERSOY’UN ÖZEL HAYATINI EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİNİN YAYINLANMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMA BU DURUMU ANLATAMIYORUM. BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİYİM.

    <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">KANALDA YAYINLANMAKTA OLAN CANLI CANLI ADLI MAGAZİN PROGRAMINDA VE KANALLARIN GENELİNDE BÜLENT ERSOY’U EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUM. ÇOCUKLARIMIZA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR. RTÜK TARAFINDAN GEREKENİN YAPILMASINI İSTİYORUM.
  • BÜLENT ERSOY’UN ÖZEL HAYATININ ARTIK GÜNDEME GELMESİNİ İSTEMİYORUM. YAPILAN BU EVLİLİĞİN İLERİDE GENÇLERİMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM” şeklindedir.
Görüldüğü üzere Bülent ERSOY ve Armağan UZUN’un yapmış olduğu bu evlilik kamu tarafından “Çocukların olumsuz etkilenebileceği” şeklinde algılanmış ve RTÜK’nun bu konuda harekete geçmesi istenmiştir.



Okulların tatil olduğu şu günlerde çocuklarımız zamanının çoğunu televizyon karşısında geçirmektedir. Geleceğimizin temel taşları olan çocukları bu tür yayınlardan uzak tutmak toplumsal görevimiz olmalıdır. Bu nedenle yayın kuruluşunuzdaki bu tür yayınlarda daha dikkatli davranılması için gereğini rica ederim.

Osman ARDOĞAN

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu

İzleme ve Değerlendirme Dairesi

Üst Kurul Uzmanı
mehmet12611 is offline   Alıntı Yaparak Cevap Ver
Tanıtım Linkleri

 
   
 

Bookmarks


Bu Konuyu İzleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görüntüleme Modu

Gönderim Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap yazamazsınız
Eklenti yükleme yetkinizyok
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smilies ler Açık
[IMG] koduAçık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Forum Seç