Modem alırken dikkat
Arkadaşlar kablolu veya kablosuz modem alırken öncelikle ürünün satışı sonrası destek verilip verilmediğini araştırın.
Geçen yıl zeyxcel modem aldım 120 ytl ye alırken en iyi modem bu dendi.Yaklaşık iki ay kullandıktan sonra modem arızalandı.aldığım yere modemi götürdüm oda istanbul"a yetkili servise gönderdi.
Bir ay serviste kaldı tabiki bizde biray internetsiz kaldık.Bir ay sonunda modem geldi.Servis raporuna yüksek voltajdan yanmıstır yazmışlar,adaptörüde kargo paketinin icinden cıkmadı.
Adaptörü burda denedik servise göndermeden yanık değil sağlam calısır vaziyetteydi.Yüksek voltajda adaptör niye yanmıyor anlamadım.artı ben köyde yasıyorum iki arkadas daha farklı modemlerle internete bağlanıyordu onlarda böyle bir problem olmadı.
Zeyxcel servisini ana dağıtıcıyı günlerce aramama rağmen ulasamadım ya telefonları mesgul calıyor yada acmıyolar.
Kısaca sunu söylemek istiyorum.Ürünü satıncaya kadar arkasında duran firmaların malını almayın derim.Sattıktan sonrada gerekli teknik destegi servisi veren en azından bir aradığınızda telefonunuza cevap verecek firmaları tavsiye edin.Yasayarak öğrendiğinizde hem paranız,hem zamanınız gider hemde sinir sisteminiz bozulur.Naçizane benim düsüncem böyle.
|